Prosím o změnu týmu na HBV Racing Team . Děkuji.
Diskusia
RP 2009 shakedown
Dátum: 04.06.2012 | Vložil: Slavo Kollárik
Chcem len podotknúť, že ak by admin riešil v turnajoch aj RS-ku RP 2009 shakedown tak mi po nainštalovaní RS-ky vypisuje, že neodpovída originálu a všimol som si ešte, že to dáva pently okolo 33:00 s. No mne to proste nefachčí a iný download som na nete nenašiel. Majte sa.
Re:RP 2009 shakedown
Dátum: 04.06.2012 | Vložil: MATEJKA Mira
Ahoj, s pentlí to asi zatím bude stále---zkuš stáhnout RZ tady,
https://czshare.com/2721428/nbP8/RP2009.exe
Re:RP 2009 shakedown
Dátum: 05.06.2012 | Vložil: admin
Ja by som to vyriešil za 1 minútu keby som bol admin na českom plugine, ale nie som, takže finálna verzia zatiaľ na plugine nefunguje.... stále je tam Beta verzia s penalizáciou na konci 33s... kto má neinštalovanú finálnu verziu môže sa s tím počítať že to online nefunguje......
Registrace
Dátum: 04.06.2012 | Vložil: David Mares
Chtel bych se registrovat David Mares,CZ,HBV Team,WRC
RZ8
Dátum: 03.06.2012 | Vložil: klinovsky
Chcem sa opýtať, aký ma zmysel dávať na snehovú RZtu (8.RZ) náhodné počasie??? To je snáď zlý vtip. V rámci fair play je to totálny nezmysel, komu tam zasneží, tak má o srandu postarané. Dážď na šoto tratiach sa ešte dá, tam to nie je nijak obmedzujúce, ale sneženie, to je o hubu, viditeľnosť polovičná.
Re:RZ8
Dátum: 03.06.2012 | Vložil: admin
opravte ma ak nemám pravdu, ale keď je náhodné počasie to znamená že každý má rovnaké počasie.... alebo aspoň dúfam že je to tak .... ja osobne som ešte nestretol s tím že na náhodnom počasí niekto by mal dobré podmienky a niekto špatné podmienky, to by bola chyba na plugine.... viac dodať ku tomu neviem, ale prosím všetkých aby ste tu napísali aké ste mali počasie na Rz 8 ( snežilo alebo nesnežilo ) a potom budeme múdrejší...... ak by niekto fakt mal dobré podmienky teda bez snežení, tak na snehové RZty budem v budúcnosti používať iba dobré alebo špatné podmienky..... čakám na odpovede.....
Re:Re:RZ8
Dátum: 04.06.2012 | Vložil: Slavo Kollárik
No mne to len mierne snežilo a bolo dobre vidieť.
Re:Re:Re:RZ8
Dátum: 05.06.2012 | Vložil: SABADOS Anton
mne taky snežilo a mierna hmla.....
Thunder Cup
Dátum: 21.05.2012 | Vložil: Karlos RTS
ac jsem se regnul pred 3zavodem tak jsem se do race opomenul lognout a proto jsem jaksi nejel:-(ale na4 race vse napraveno a uz se na vas tesim!Karlos
Peklo
Dátum: 10.05.2012 | Vložil: Kollarik Slavo
Sa mi vidí keby si dal peklo, mokro a špatné podmínky tak by to išlo.
Re:Peklo
Dátum: 10.05.2012 | Vložil: Tondo
viem aj ja, ale nejak som to nevšimol že nechal som tam dobré podmienky....škoda no....