Ten titulok , že otázočka si nevšímajte som chcel pôvodne výnimku na štart do druhej etapy ale sa to asi nedá. Pravidlá sú pravidlá. Ahoj.
Diskusia
Re:Re:Otázočka
Dátum: 18.09.2012 | Vložil: Tondo
po 1. si urobil hlúposť stím, že si nežiadal o reset.... máš státus " nedorazil do časové kontroly " čo znamená že reset by si dostal, ale i tak na 2. etap môžeš nastúpiť akurát budeš mať +10 min. penale za nedokončený Rz 8 a 9.... a nemáš vyčerpaný limit ani na reset pri státuse havárie.... takže v každom prípade si mal o reset požiadať.....
Re:Re:Re:Otázočka
Dátum: 19.09.2012 | Vložil: Slavo Kollárik
Nečítam pravidlá alebo len povrchne, moja chyba tak mi treba.
Shak
Dátum: 25.08.2012 | Vložil: Vlasta
je mi jasne, ze ve shaku neni moznost restartu pri havarii - jenze jsem se ani nerozjel...ale "havarie" naskocila....nehzlede k tomu,ze mam pocit,ze tento turnaj je nastavený na destrukci...sebemensi skok je znicujici pro podviozek
MEXICO
Dátum: 21.08.2012 | Vložil: Vlasta
..není potřeba zas něco opravit ?...Shake dalšího závodu : 6 RZ...Hlavní závod : od 26.8. - .1.RZ - a ještě k tomu arkáda ?
Re:MEXICO
Dátum: 22.08.2012 | Vložil: Vlasta
jo,Tony - tak už zase můžeš můj příspěvek smazat...díky....závod bude "HARD"
?
Dátum: 04.08.2012 | Vložil: Slavo Kollárik
Čaues, prišiel som z dovolenky s tým, že dnes je posledný deň shakedownu ale mne sa nedá prihlásiť do online turnaja. Vypisuje to, že spojení selhalo a tak som zúfalý. To isté aj kamošovi robí, že sa nedá hrať online. Takže asi budem bez šejku, tešil som sa na opravu za Cyprus ale toto je sila.
Re:?
Dátum: 04.08.2012 | Vložil: Slavo Kollárik
V nastaveniach RBR v hre som musel vypnúť zabezpečenie a potom to takto ide. Doposiaľ som hral so zabezpečením a teraz bez. Ale aj tak som shake dobabral. Takže až samotný turnaj možno aj vyjde. Majte sa.
Re:Re:?
Dátum: 05.08.2012 | Vložil: admin
no pravda, že včera celý deň spojenie zlýhalo, ale kto vypol zabezpečenie mohol jazdiť online...... neviem to zabezpečenie načo vôbec slúži, ale bez toho to išlo......
Dotaz
Dátum: 14.07.2012 | Vložil: Kaja
Prosím o zmenu kategorie.Při posilani licence sem napsal N4 a potřeboval bych to zmenit na WRC u jména SOJKA Karel,Děkuji
...
Dátum: 11.07.2012 | Vložil: admin
Dátum: 10.07.2012 | Vložil: Slavo Kollárik
Karel po rs1 taky dostal pently 33s ako každý. Čo píše po rs9 že má iba 4s to je chyba pluginu, a po závode sa to upraví.
Nič nie je upravené, asi by ten výsledok nikomu nepomohol ale ide o princíp. Asi je tu dovolenkové obdobie a admin je asi na tej dovolenke. Je nastavený 6. pretek a na ofiko stránke nič nie je, že sa ide ďalší podnik. Skoro som sa nestihol zaregistrovať na shake. Takže hor sa do roboty alebo to zabaľ. A teraz do mňa !
Odpovedať
Re:?
Dátum: 11.07.2012 | Vložil: admin
Karel na Rz1 dostal taky 33s, a čas bol hneď započítané ako všetkím.... kukni si na to a uvidíš.... Potom že Server po Rz9 prepísal 33s na 4s ja za to nemôžem, a úplne jedno čo je tam čas sedí, a 33s je započítané.... Čo sa týka 6. podniku som nevšimol že nevypísal info, sorry za to, ale okrem info existuje aj kalendár, kde sú vypísané dátumy závodu, a shakedown sa začína vždy o 4 dni skôr ako závod... tak si myslím neni to také ťažké vypočítať kedy bude Shake.... A ešte jedna vec, že po ukončení aktualného závodu ( teda 6. Race ) najneskôr do 5 dni je na plugine založený ďalší podnik a shake, ale stalo sa už aj to, že ešte pred ukončení závodu bol na plugine založený ďalší podnik.... Sem-tam treba sledovať aj blížiace turnaje na plugine, ale budem sa snažiť vypísať všetké dôležité informácie.... keby niečo podobné sa stalo v budúcnosti tak sa mi to oznámte skôr... ( cez PM, Mail, Fórum )
Odpovedať
Re:Re:?
Dátum: 11.07.2012 | Vložil: Kollarik Slavo
OK. Budem hlásiť.